Bli medlem i MÄN

Ditt stöd gör skillnad! Bli medlem i MÄN och ta ställning för en jämställd värld utan våld. Påverka organisationen och samhället. Vi välkomnar medlemmar av alla kön.

Du får vårt nyhetsbrev, utbildningar och ett tryggt rum för att diskutera maskulinitetsnormer.

Bli medlem

Engagera dig lokalt

Träffa andra engagerade där du bor! Vi har lokalgrupper i Helsingborg, Göteborg, Kalmar, Kiruna, Ljusdal, Malmö, Mark, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Växjö och Örebro.

Om det saknas en lokalgrupp där du bor så kan du starta en!
Kontakta oss!

Gå med i en grupp

Samtala #EFTERMETOO

#Metoo har väckt en vilja till engagemang hos många män. Vi på MÄN bjuder nu in #allamän till samtal #EFTERMETOO. Du kan gå med i en grupp eller starta en egen. Klicka på länken och anmäl dig!

LÄS MER

Gå med i en pappagrupp

Vi har pappagrupper på tre platser i landet. Gå med i en pappagrupp eller utbilda dig till pappagruppsledare.

Ett jämställt föräldraskap. Pappor som är föräldralediga får bättre relationer med sina barn.

Pappagrupper

Bli volontär i Killfrågor

Killfrågor.se är en normkritisk chat som ger stöd till unga killar. Vill du bli volontär och stärka killar att göra jämställda handlingar?

Vill du förebygga heterosexism, kränkningar, våld och sexuella övergrepp? Sök vår utbildning!

Killfrågor

Bjud in till KILLSNACK

Vill du prata med andra män om din upplevelse av att vara man? Vi erbjuder trygga rum för män som vill utvecklas och diskutera normer, våld, sex, relationer, känslor, vänskap, familjeliv med mera.

Vårt material är gratis.

Samtalsgrupp

SPELA OCH SPRID - BE THE MVP

Sprid och spela vår kampanj Be the MVP. Kränkande skämt, skojbråk, slag, tafsningar. Det är inte alltid lätt att säga ifrån när vi ser våld av olika slag. Hur reagerar du? Spela och se vad som händer.

Till spelet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Alla medlemmar får vårt nyhetsbrev en gång i månaden. Du som inte är medlem kan också prenumerera och följa vad som händer inom organisationen MÄN.

Nyhetsbrev

Följ oss i sociala medier

Vill du hänga med vad som händer inom jämställdhet och maskulinitet? Bli aktiv i sociala medier och kom med i våra kampanjer! Följ MÄN på Facebook, Instagram, Twitter.

Facebook