MÄN:s styrelse

Nominera till MÄNs styrelse!

Den 25-26 april är det dags för vårt årliga årsmöte, då vi tillsammans bestämmer inriktningen för MÄN:s verksamhet. Årsmötet är MÄN:s högst beslutande organ. Vi fattar beslut om årets verksamhetsplan och vilken riktning organisationen ska ta under året.

På årsmötet väljer vi också ledamöter till styrelsen, som ansvarar för att årsmötets beslut genomförs. Vet du någon som skulle passa i styrelsen? Är du själv intresserad av styrelsearbete? Valberedningen tar emot nomineringar till styrelsen på valberedning@mfj.se. Sista dag att nominera är den 5 april!

Du kan nominera dig själv eller någon annan. Se bara till att du har frågat personen i fråga och att du meddelar kontaktuppgifter till personen så att valberedningen kan kontakta dem.

Välkommen med din nominering!