Bli medlem i MÄN

Ditt stöd gör skillnad! Bli medlem i MÄN och ta ställning för en jämställd värld utan våld. Vi välkomnar medlemmar av alla kön.

Du får vårt nyhetsbrev, utbildningar och ett tryggt rum för att diskutera maskulinitetsnormer tillsammans med andra.

Bli medlem

Engagera dig lokalt

Träffa andra engagerade där du bor! Vi har just nu 20 lokalgrupper över hela landet, från Luleå i norr till Malmö/Lund i söder.

Gå med i en grupp

Samtala #eftermetoo

#Metoo väckte en vilja till engagemang hos många män. Vi på MÄN bjuder in #allamän till samtal #eftermetoo med vår metod Lilla rummet. Du kan gå med i en grupp eller starta en egen. Klicka på länken och anmäl dig!

Läs mer

Gå med i en pappagrupp

Vi har pappagrupper på flera platser i landet. Gå med i en pappagrupp eller utbilda dig till pappagruppsledare!

Pappagrupper

Bli volontär i Killfrågor

Killfrågor.se är en chatt som ger stöd till unga killar. Vill du bli volontär och stötta och stärka killar att göra jämställda handlingar?

Vill du förebygga sexism, kränkningar, våld och sexuella övergrepp? Med jämna mellanrum utbildar vi nya volontärer, håll utkik efter våra utbildningar!

Killfrågor

Spela och sprid - Be the MVP

Sprid och spela vår kampanj Be the MVP. Kränkande skämt, skojbråk, slag, tafsningar. Det är inte alltid lätt att säga ifrån när vi ser våld av olika slag. Hur reagerar du? Spela och se vad som händer.

Till spelet

Få vårt nyhetsbrev

Alla medlemmar får vårt nyhetsbrev en gång i månaden. Du som inte är medlem kan också prenumerera och följa vad som händer inom organisationen MÄN.

Nyhetsbrev

Följ oss i sociala medier

I våra sociala medier postar vi nyheter, berättar om våra kampanjer och bjuder in till olika evenemang.

Följ MÄN på Facebook, Instagram, Twitter.

Facebook