Kickoff1

Stockholm

Välkommen till MÄN Stockholm! Vi är en ideell och partipolitiskt obunden lokal förening med säte i Stockholm. Vi verkar för jämställdhet mellan kvinnor och män och mot mäns våld och övergrepp.

MÄN Stockholm leder samtalsgrupper, deltar i projekt och medverkar i olika evenemang, till exempel under Pridefestivalen och Internationella kvinnodagen 8 mars.

Vi ordnar regelbundet föreläsningar, medlemsmöten och öppna arbetsmöten, där alla medlemmar kan vara med och påverka vad vi arbetar med.

Sista söndagen varje månad är det Söndagsfika. Den är öppen för alla medlemmar och intresserade och arrangeras på Brygghuset, Norrtullsgatan 12N vid Odenplan.

Vill du veta mer om vår verksamhet? Gilla oss på Facebook!

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla på sthlm@mfj.se!

Aktuellt just nu

MÄN Stockholm startar nu projektet Våra ord. Med hjälp av samtalsgrupper och spokenwordpedagogik jobbar vi tillsammans med killar och ledare i idrottsföreningar för att bryta den ordlöshet som många killar och män lider av när det gäller känslor och relationer. Arbetet kommer att pågå till sommaren 2019, och vi söker volontärer som vill vara med!

Våra Ord är ett åtta månaders pilotprojekt finansierat av Svenska Postkodstiftelsen. En kort beskrivning av projektet finns här.Vill du veta mer, hör av dig till sthlm@mfj.se eller håll utkik på vår Facebook!

Andra sätt att engagera sig på:

Styrelsen (väljs av medlemmarna)
Styrelsen bestämmer hur MÄN Stockholms pengar ska användas och har ansvar för att aktiviteterna stämmer med MÄNs idéer. På årsmötet kan du bli invald i styrelsen. Vill du nå styrelsen gör du det på sthlm@mfj.se.

Valberedningen
Valberedningen letar upp personer som kan sitta i styrelsen och göra andra uppdrag i MÄN Stockholm.

Kontakt

  • Kontaktperson:Jocke Kellokumpu
  • E-post:sthlm@mfj.se