Kickoff1

Stockholm

Välkommen till MÄN Stockholm! Vi är en ideell och partipolitiskt obunden lokal förening med säte i Stockholm. Vi verkar för jämställdhet mellan kvinnor och män och mot mäns våld och övergrepp.

MÄN Stockholm leder samtalsgrupper, deltar i projekt och medverkar i olika evenemang, till exempel under Pridefestivalen och Internationella kvinnodagen 8 mars.

Vi ordnar regelbundet föreläsningar, medlemsmöten och öppna arbetsmöten, där alla medlemmar kan vara med och påverka vad vi arbetar med.

Sista söndagen varje månad är det Söndagsfika. Den är öppen för alla medlemmar och intresserade och arrangeras på Brygghuset, Norrtullsgatan 12N vid Odenplan.

Vill du veta mer om vår verksamhet? Gilla oss på Facebook!

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla på sthlm@mfj.se!

Aktuellt just nu

Under våren 2019 driver MÄN Stockholm projektet Våra Ord, där vi jobbar tillsammans med killar och ledare i idrottsföreningar för att bryta ordlösheten. Vår metod bygger på en kombination av samtalsgrupper och spokenwordpedagogik, som tillsammans ska ge killar i utsatta områden verktyg för att sätta ord på och kommunicera sina känslor, sina behov och sitt sätt att förstå sin verklighet. På sikt vill vi bidra både till killars psykiska välbefinnande och till ett jämställt samhälle fritt från våld.

Under våren kommer vi sammanlagt att träffa ett 70-tal killar som spelar fotboll i AIK och Brommapojkarna. Läs mer om detta och om projektet på http://varaord.se!

Andra sätt att engagera sig på:

Styrelsen (väljs av medlemmarna)
Styrelsen bestämmer hur MÄN Stockholms pengar ska användas och har ansvar för att aktiviteterna stämmer med MÄNs idéer. På årsmötet kan du bli invald i styrelsen. Vill du nå styrelsen gör du det på sthlm@mfj.se.

Valberedningen
Valberedningen letar upp personer som kan sitta i styrelsen och göra andra uppdrag i MÄN Stockholm.

Kontakt

  • Kontaktperson:Hjalmar Eriksson
  • E-post:sthlm@mfj.se