Praktikant kommunikation webb/sociala medier

Vill du vara med och sprida kunskap och intresse om vårt arbete? Vi söker nu tre praktikanter, en till vår metod- och utbildningsavdelning och två till vår kommunikationsavdelning.

MÄN är en feministisk medlemsorganisation och rörelse mot mäns våld, som kämpar för att förändra maskulinitetsnormer. Vi jobbar med flertalet våldsförebyggande projekt, tar fram normkreativa metoder för barn och unga, engagerar pappor och sätter män och pojkar i rörelse. Vår vision är en jämställd värld utan våld. På MÄN arbetar personer av alla kön och vi ser mångfald som en styrka

Som praktikant inom webb/sociala medier kommer du att tillsammans med kommunikationsteamet arbeta med att skapa material till våra sociala plattformar såsom videos, layout, bildhantering och trycksaker.

Vi söker dig som:

  • Läser en eftergymnasial utbildning med inriktning digital kommunikation, journalistik, digital marknadsföring, grafisk formgivning eller motsvarande.

  • Har erfarenhet av att göra enklare animerade filmer och bildhantering.

  • Har intresse för webbpublicering och sociala medier.

  • Är kreativ och duktig på att uttrycka dig i olika former.

  • Trivs med att både jobba självständigt och tillsammans i team.

Sök praktiken senast den 15 juni genom att klicka på länken nedan.

Vi rekryterar fortlöpande. Vid frågor om praktiken eller ansökan för kommunikation, kontakta Hanna Navier på hanna.navier@mfj.se