Praktikant press/politisk påverkan

Vill du vara med och sprida kunskap och intresse om vårt arbete? Vi söker nu tre praktikanter, en till vår metod- och utbildningsavdelning och två till vår kommunikationsavdelning.

MÄN är en feministisk medlemsorganisation och rörelse mot mäns våld, som kämpar för att förändra maskulinitetsnormer. Vi jobbar med flertalet våldsförebyggande projekt, tar fram normkreativa metoder för barn och unga, engagerar pappor och sätter män och pojkar i rörelse. Vår vision är en jämställd värld utan våld. På MÄN arbetar personer av alla kön och vi ser mångfald som en styrka

Som praktikant inom press/politisk påverkan bistår du kommunikationsteamet med research och omvärldsbevakning inom våra frågor, projektleda kampanjer samt sammanställa och bearbeta texter.

Vi söker dig som:

  • Läser en eftergymnasial utbildning med inriktning kommunikation, journalistik, genusvetenskap, statsvetenskap eller motsvarande.

  • Är kreativ och duktig på att kommunicera i skriftlig form.

  • Har intresse och kunskap för opinionsbildning och politisk påverkan.

  • Trivs med att både jobba självständigt och tillsammans i team.

Sök praktiken senast den 15 juni genom att klicka på länken nedan.

Vi rekryterar fortlöpande. Vid frågor om praktiken eller ansökan för kommunikation, kontakta Hanna Navier på hanna.navier@mfj.se