Engagera dig!

All statistik visar att män står för det mesta av våldet. Vill du påverka män och killar att ta ansvar för att bryta kopplingen mellan män och våld? Läs mer om hur du kan hjälpa till i arbetet för att förändra manligheten!

Vill du få följa vårt arbete, få inbjudningar till våra evenemang samt tips och inspiration hur du kan engagera dig mot en jämställd värld? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller följ oss på sociala medier.

Bli medlem

Ta ställning - bli en del av MÄN! Vi välkomnar medlemmar av alla kön. Du får vårt nyhetsbrev, kan gå utbildningar och får chans att möta andra som engagerar sig för en jämställd värld fri från våld.

Bli medlem

Gå med i en samtalsgrupp

Prata med och lyssna på andra män kring teman som sårbarhet, känslor och våld i en samtalsgrupp.

Bli volontär i Killar.se

Killar.se är en stödchatt för unga killar där du som volontär kan prata machokultur och självkänsla med unga killar. Vill du vara en förebild som du själv hade behövt som ung?

Bli en ledare inom MÄN

Har du kommit en bit i en process av att vill du hjälpa andra? Inom MÄN finns många ideella ledare. Du är välkommen som ideell ledare oavsett kön.

Gå med i en pappagrupp

Kom och prata med andra pappor på ett sätt som du kanske aldrig har gjort förut. MÄN har pappagrupper över hela landet. Genom samtal i trygga rum stärker vi varandra och vår förmåga att vara omtänksamma, lyhörda föräldrar och partners.

Stöd oss!

Stödjer du oss tar du ställning för arbetet för en jämställd värld, fri från våld. Det finns flera sätt att stötta – välj det som passar dig bäst.

Stöd oss