Medlem

Tack för att du är medlem i MÄN! Ditt medlemskap gör vår röst och rörelse starkare, och tack vare det kan vi göra ännu mer i kampen för en jämställd värld utan våld. Vill du stödja oss mer? Här är några saker du kan göra.

Bli aktiv i en lokalgrupp 

På ett tjugotal orter i landet har MÄN lokalgrupper. I lokalgruppen kan du engagera dig tillsammans med andra medlemmar. Ni kan till exempel ordna samtalsgrupper, fikaträffar, medlemsutbildningar, föreläsningar, manifestationer, debatter och samtal. 

Träffa andra medlemmar online

MÄN anordnar möten och träffar med medlemmar från hela landet. Just nu sker de flesta möten digitalt. Gå gärna med i vår Facebook-grupp MÄN aktivister. Där kan du diskutera med andra medlemmar, anmäla dig till uppdrag och få fortlöpande information om vad som händer i medlemsrörelsen. 

Följ oss i sociala medier

På våra sociala medier kan du interagera med oss och få inspiration och tips kring hur du kan engagera dig för en mer jämställd värld. Delta i våra kampanjer och få inbjudningar till våra evenemang.

Bli chattvolontär för att stötta unga killar

Vill du bli volontär och stötta och stärka killar att göra jämställda handlingar? Killar.se är en chatt som ger stöd till unga killar. Vi söker nya chattvolontärer regelbundet. Håll utkik efter våra utbildningar. 

Gå med i en pappagrupp

Vi har pappagrupper på flera platser i landet, och det finns också möjlighet att gå med i en pappagrupp online. Du kan också utbilda dig till pappagruppsledare. 

Gå med i samtalsgrupp

#Metoo väckte en vilja till engagemang hos många män. Vi på MÄN bjuder in #allamän till samtal #eftermetoo med vår metod Lilla rummet. Du kan gå med i en grupp eller starta en egen. Läs mer och anmäl dig här