Bli ledare inom MÄN

Har du kommit en bit i en process av att vill du hjälpa andra? Inom MÄN finns många ideella volontärer, informatörer och andra ledare. Du är välkommen som ideell ledare oavsett kön. 

Informatör

Vi utbildar regelbundet informatörer som kan hålla workshops, föreläsningar och medlemsutbildningar. Nu finns det också möjlighet att gå utbildningar digitalt. Håll utkik i vårt kalendarium för nästa utbildning!

Samtalsgruppsledare #eftermetoo

Starta ett #eftermetoo-samtal med vår samtalsguide. Med metoden Lilla rummet skapar vi trygga, sårbara samtal mellan män. Du kan samla vänner och starta ett samtal, eller gå en samtalsledarutbildning online och anmäla dig som ledare. Då kan vi söka deltagare till din grupp. 

Här kan du läsa mer om våra samtalsgrupper. 

Bli pappagruppsledare

MÄN har pappagrupper över hela landet och vi utbildar regelbundet ideella pappagruppsledare. Genom samtal i trygga rum stärker vi varandra och vår förmåga att vara omtänksamma, lyhörda föräldrar och partners. Håll utkik i vårt kalendarium för nästa pappagruppsledarutbildning. 

Bli volontär på Killar.se

Killar.se är en stödchatt för unga killar där du som volontär kan prata machokultur och självkänsla med unga killar. Vill du vara en förebild som du själv hade behövt som ung?

Sitt i en styrelse 

Våra lokalgrupper söker ofta personer till sina lokala styrelser, och andra förtroendeuppdrag. Du kan också söka till vår förbundsstyrelse. Håll utkik efter att valberedningarna söker folk.  

Har du något annat du vill göra som medlem, som inte är med på listan? Hör av dig till info@mfj.se