Stöd oss

Mäns och killars våld är ett av våra största samhällsproblem. Men det går att förebygga - tack vare ditt stöd kan vi göra ännu mer. Stödjer du oss tar du ställning för arbetet för en jämställd värld, fri från våld. Det finns flera sätt att stötta – välj det som passar dig bäst.


Ge en gåva

Skänk en gåva direkt till vårt 90-konto, antingen via Swish 123 900 58 51 eller Plusgiro 900585-1. Eller klicka på en av knapparna nedan och ge en gåva med ditt kort.


Bli månadsgivare

Som månadsgivare ger du en donation varje månad. Det är smidigt och du kan vara säker på att ditt stöd kommer fram varje månad. Läs mer om månadsgivare här.

Om du vill ändra eller avsluta din månadsgåva kan du använda den här länken.


Bli medlem

Med ditt medlemskap ger du MÄN en starkare röst i arbetet att engagera fler män och killar i kampen för jämställdhet, och en värld fri från våld. Medlemsavgiften går oavkortat till föreningens arbete.Ge minnesgåvor

Många har genom hela sina liv visat ett engagemang i våra hjärtefrågor: Att stoppa mäns våld och att engagera män i jämställdhetsarbetet. Är du eller en nära anhörig en av dessa personer? Stöd vår kamp för en jämställd värld fri från våld genom att låta anhöriga skänka minnesgåvor till oss.

På Lavendla.se kan du som nära anhörig skapa en minnessida där nära och kära kan donera pengar till MÄN.


Representera MÄN

Person med MÄN-produkter

Visa världen att du är för jämställdhet och mot våld! I vår webbshop hittar du kläder och accessoarer att representera MÄN med. Alla produkter är ekologiska och fairtrade.


Företag

Ditt eller det företag du jobbar på och alla anställda kan vara med och bidra till en jämställd värld utan våld. Mejla oss på info@mfj.se.

Samarbeta med oss

Vill du att ditt företag ska börja jobba mer med normer, förebygga våld och sexuella trakasserier på din arbetsplats? MÄN har bred erfarenhet av utvärderade metoder kring förebyggande av våld och kränkningar samt av självreflekterande samtal bland män.

Vi kommer gärna till din arbetsplats! Mejla utbildning@mfj.se för mer info eller läs mer här.