MicrosoftTeams-image-(2).png

Alla är drabbade av coronaviruset på ett eller annat sätt, även vi på organisationen MÄN.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens riktlinjer, våra anställda arbetar hemifrån och i övrigt gör vi vad vi kan för att bidra till att förhindra smittspridningen. I kristider som den vi just genomlever är det extra viktigt att vara solidarisk och hjälpsam mot de mest utsatta. Därför uppmanar vi alla att tänka på samhällets bästa och erbjuda hjälp och stöd i den mån det är möjligt.

En stor del av vår verksamhet bygger i vanliga fall på fysiska möten och sociala events. De är i dagsläget av förklarliga skäl inte möjligt att genomföra. Men det positiva när det gäller organisationen MÄN är att många av våra aktiviteter, utbildningar och metodmaterial fungerar utmärkt att göra online och via digitala plattformar.

Vår stödchatt Killfrågor utökar sin chatverksamhet och har nu även öppet alla vardagar mellan 16-17, och vi jobbar just nu för fullt med möjliggöra så att medlemsmöten, samtalsgrupper, utbildningar och bokcirklar kan bli digitala. Redan i helgen genomförde vi en helt internetbaserad, mycket lyckad aktivistdag med deltagare från hela Sverige, och i april kommer vi för första gången göra vårt årsmöte digitalt.

Håll utkik på vår hemsida och våra kanaler i sociala medier efter MÄN:s kalendarium över digitala aktiviteter.

Du kan även få nyheter direkt i din mejlinkorg, anmäl dig till vårt nyhetsbrev här