_DSC1610.jpg

MÄN bjuder in till ett digitalt stormöte

Så skapar vi gemenskap och trygghet i isoleringen. MÄN bjuder in till ett digitalt stormöte för alla kön. Kom, lyssna och delta tillsammans med oss.

De nya omständigheterna som präglas av mänsklig frånvaro och social distansering kräver nya mötesplatser och meningsfulla samtal. Vi bjuder nu in alla till ett digitalt stormöte där vi tillsammans pratar om den rådande situationen och vad det betyder för oss själva och våra relationer. Hur tar vi hand om varandra och skapar en trygghet i hemmet i den nya isoleringen som många nu lever i?

MÄN jobbar för jämställdhet och mot våld. Vi har lång erfarenhet av att använda metoden Lilla rummet för att skapa sårbara samtal om frågor som betyder något. Vår erfarenhet är att det här är en viktig metod för att förebygga destruktiva beteenden och skapa meningsfulla samtal i trygga rum.

Oavsett var i landet du är, eller vilken situation du befinner dig, är du välkommen till ett digitalt stormöte där du får lyssna på andra och om du vill, dela med dig själv!

Plats: Online

Datum: 25 mars

Tid: 18-20

Anmäl dig här:
https://sv-se.invajo.com/event/mÄn/sÅskaparvigemenskapoch%C2%A0trygghet%C2%A0iisoleringen

Nedan får du en inblick i hur ett Lilla rummet-samtal ser ut IRL: