_DSC0485.jpg

MÄN:s tankesmedja

Nu söker MÄN:s nyuppstartade tankesmedja dig som redan är eller vill bli medlem och är intresserad av samhällsdebatt, samtida idéströmningar och jämställdhetsarbete. 

Målet är att bidra till att MÄN blir mer aktiva i samhällsdebatten kring viktiga feministiska frågor, och att erbjuda en länk mellan aktuell forskning och allmänhet. Tankesmedjan ska både arbeta långsiktigt, med till exempel idéplattformar och MÄN:s ideologiska grund, men också kortsiktigt genom att erbjuda snabba och relevanta inlägg i debatter och diskussioner som berör de frågor som MÄN driver som organisation.

Hur jobbar vi?

Tankesmedjan arbetar i nära samarbete med MÄN:s kansli och fungerar som ett stöttande organ till kommunikationsteamet. Vi kommer att ha regelbundna möten i Stockholm, men med möjlighet att delta via länk.

Urval

För att gruppen inte ska bli för stor kommer att vi att göra ett urval.
Vi rekryterar fortlöpande, så skicka in din intresseanmälan så fort som möjligt. Gärna innan den 20 mars.

Anmäl intresse här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMtj42XfN31cq52Gv4nSPfSnjBP7cwCSl2Ky-7tCCVhPnxPQ/viewform?usp=sf_link

Gruppen leds av Albin Torstensson och MÄN:s kommunikationsavdelning.