webben-digitalt-5maj21.jpg

Digitalt stormöte 5 maj för män som vill ta ansvar

Under veckan som gått har MÄN samlat in fler än 27 000 underskrifter till sitt upprop mot mäns våld mot kvinnor. Nu är det dags för stormöte!

Vi inleder mötet tillsammans med Rebecka Andersson från Unizon och Johan Nikula från MÄN. Rebecka Andersson berättar om vilka konsekvenserna av mäns våld blir för kvinnor och hur Unizons jourer arbetar för att stötta utsatta. Johan Nikula pratar om varför mäns agerande är avgörande för att stoppa våldet mot kvinnor.

Digitalt stormöte för män som vill ta ansvar: Mäns roll i att stoppa våldet mot kvinnor

Mötet är öppet för alla män, men vi vill speciellt välkomna alla nyblivna manliga medlemmar i vår organisation och undertecknare av vårt upprop! Under mötet kommer alla deltagare få möjlighet att i mindre samtalsgrupper lyssna på varandra och reflektera.

När: 5 maj klockan 18.30–20.30.
Medverkande: Rebecka Andersson, generalsekreterare, Unizon, Johan Nikula, projektledare, MÄN, Alán Ali, förbundsordförande, MÄN, Marco Vega, ordförande, MÄN Malmö/Lund, Vejde Gustavsson, styrelseledamot, MÄN Stockholm.

Läs mer och anmäl dig här!