354078-breddare-annu-bredare.jpg
Skådespelaren, komikern och författaren Bianca Kronlöf.

MÄN och Bianca Kronlöf lanserar kampanjen #brevfrånmannen

Bianca Kronlöf har det senaste året skrivit massor av brev till mannen, både i form av videos på sin Instagram och i boken Brev till mannen. Men hon tycker att det är alldeles för tyst i andra änden. Det tycker vi också. Det är dags för oss män att svara. Men inte till Bianca – utan till de runt omkring oss. Nu lanserar Bianca Kronlöf och MÄN kampanjen #brevfrånmannen.

Vi på MÄN vet att det finns ett intresse hos oss män att få närmare relationer med männen i våra liv, men vet kanske inte alltid hur. Även när vi bryr oss är vi ofta dåliga på att visa det. Låt oss bryta tystnaden och visa mer omsorg än det lilla som förväntas av oss.

I november bjuder vi in män att skriva brev till varandra, dels genom en digital kampanj, dels genom tre brevskrivarkvällar i anslutning till internationella mansdagen. Under brevskrivarkvällarna föreläser Bianca om varför hon skrev brev till mannen och deltagarna får chansen att skriva ett brev till en man i deras liv.

Vem vill du skriva till?

Varmt välkommen!