355798.jpg

MÄN och Bianca Kronlöf uppmanar alla män att skriva ett #brevfrånmannen

Bianca Kronlöf har det senaste året skrivit massor av brev till mannen, både i form av videos på sin Instagram och i boken Brev till mannen. Men hon tycker att det är alldeles för tyst i andra änden. Det tycker vi också. Det är dags för oss män att svara. Men inte till Bianca – utan till dem runt omkring oss.

Vi på MÄN vet att många av oss män vill få närmare relationer med männen i våra liv, men att vi kanske inte alltid vet hur. Även när vi bryr oss är vi ofta dåliga på att visa det. Låt oss bryta tystnaden och visa mer omsorg än det lilla som förväntas av oss.

När pratade du och farsan om det som betyder något? Finns det något du sällan säger till din bror? Har du berättat för din killkompis att du älskar honom?

Vi uppmanar alla män att skriva ett #brevfrånmannen. Ett riktigt, fysiskt brev alltså, ett som väger något och som dimper ner på någons hallmatta eller i någons brevlåda. Ett som inte går att scrolla förbi.

Vet du inte var du ska börja? Utgå från dessa teman:

  • Kärleksbrev

  • Det här tynger mig

  • Det här visste du inte

  • Det var längesen vi hördes

  • Detta har jag velat säga länge

Ditt brev kan börja med något av följande:

  • Jag älskar dig …

  • Jag ångrar att …

  • Jag har aldrig sagt till dig att …

  • Förlåt för …

  • Hej, pappa/mamma/någon annan. Vi har inte hörts på ett tag …

Och fortsätta med dina egna ord. Eller så börjar du på något annat sätt. Huvudsaken är att ditt brev betyder något för dig och den du skriver till.

Bianca började skriva Brev till mannen – nu svarar vi män och skriver #brevfrånmannen. Vem skriver du till? ❤️

(Inspirera andra att skriva brev och sprid vår kampanj genom att filma eller fota när du lägger ditt brev på posten. Berätta gärna något om vem det är till och vad det handlar om. Eller läs upp hela eller en del av det och dela i dina sociala medier. Märk delningen med #brevfrånmannen och tagga MÄN och Bianca Kronlöf.)