_DSC0539-cuttad-1663339530.jpg

Efter valet: digitalt stormöte

Behöver du prata om valet och dess efterdyningar tillsammans med andra som också vill ha en jämställd värld fri från våld? Kom på vårt digitala stormöte på tisdag!

Tillsammans landar vi, lyssnar på varandra och börjar samla kraft och mobilisera. Mötet sker digitalt för att så många som möjligt kan delta.

För att skapa trygga samtal är det här mötet bara för medlemmar i MÄN. Du som inte är medlem än, är välkommen att gå med i samband med att du anmäler dig till mötet. Som medlem behöver du skriva under på de värderingar vi arbetar för, som du kan läsa mer om i vår idéplattform. Vår värdegrund är både feministisk och antirasistisk. Vi välkomnar medlemmar av alla kön.

Kvällen i korthet

Vi börjar tillsammans med en kort eftervalsanalys. Sedan går vi över till att samtala i smågrupper. Vi använder en metod som vi kallar Lilla rummet. Den går ut på att lyssna aktivt och att dela så mycket eller lite som man själv är bekväm med. Man behöver inte prata alls om man inte vill. Efter dessa samtal avrundar vi kvällen tillsammans i helgrupp.

Vi skapar möjlighet för samtal i separatistiska rum vid detta stormöte. Vill du samtala med andra personer som också har erfarenhet av att rasifieras och drabbas av rasismens våld? Kryssa i det när du anmäler dig!