Skarmavbild-2023-01-12-kl.-13.28.41.png

MÄN Stockholm

Välkommen! 
Vi är en rörelse som arbetar för att bygga en mer mångsidig manlighet, förebygga våld, och verka för ett jämställt och rättvist samhälle!
MÄN Stockholm är en lokalförening inom förbundet MÄN för medlemmar och ideellt engagerade i Stockholmsområdet. Vi vill främst sätta män i rörelse, men välkomnar alla att engagera sig hos oss!

Vad kan du göra?
Alla medlemmar kan vara med och påverka vår lokalförening och våra aktiviteter.
En viktig del är att lära känna varandra och skapar sammanhang. Då brukar saker hända!
Häng med och organisera samtalsgrupper, medlemsmöten kring olika teman, pappagrupper, söndagsfika, och medverka i olika evenemang till exempel under Pridefestivalen. Eller varför inte starta promenad- eller träningsaktiviteter, starta en bokcirkel, en film- och diskussionsklubb?

Hör av dig!
Vill du få hjälp att sätta ihop arbetsgrupper kring ett tema som intresserar dig?
Mejla till sthlm@mfj.se!

Vill du veta mer om vår verksamhet? 
Gilla oss på Facebook eller följ oss på Instagram!
Om du vill få upp oss i ditt flöde oftare, gå in och gilla några av våra inlägg!

Här på sidan kan du se våra "Kommande evenemang"!

Är du redan medlem?
Gå med i vår facebookgrupp för medlemmar!
Ansök och svara på frågan om ditt medlemskap så blir du tillagd i gruppen.
I gruppen kan du sen till exempel starta eller delta i diskussioner och ställa frågor till andra medlemmar.

Några sätt att engagera sig på:

Samtalsgrupp
Om du är intresserad av samtalsgrupper kolla in MÄNs samtalsmaterial #eftermetoo. https://mfj.se/vad-du-kan-goera/samtalsgrupp Det är en manual som beskriver hur vår samtalsmetod fungerar och har ett koncept på fem träffar med förutbestämda teman. Det är bara att ladda ner guiden från hemsidan och sätta igång en grupp med vänner, bekanta – eller så kan vi hjälpa dig hitta deltagare. Hör av dig i så fall!

Pappagrupper
Läs mer här!

Jobbar du med unga?
Kolla in MÄNs metodmaterial MVP, Agera Tillsammans eller Machofabriken

Volontär på killar.se
I uppdraget ingår att chatta med unga killar ungefär två timmar varannan vecka. Du chattar tillsammans med andra kunniga volontärer. För mer information kontakta Micaëla Gripenberg, micaela.gripenberg@mfj.se eller maila info@killar.se

Styrelsen (väljs av medlemmarna)
Styrelsen bestämmer hur MÄN Stockholms pengar ska användas och har ansvar för att aktiviteterna passar MÄNs värdegrund och verksamhetsplan. På årsmötet kan du bli invald i styrelsen. Vill du nå styrelsen gör du det på sthlm@mfj.se

Valberedningen
Valberedningen letar upp personer som kan sitta i styrelsen och göra andra uppdrag i MÄN Stockholm. Vill du nominera någon till styrelsen eller komma i kontakt med valberedningen mejla till valberedning.stockholm@mfj.se

After Work med föreläsning
Några gånger om året arrangerar vi öppen AW med olika samtal eller föreläsningar. Både medlemmar och ickemedlemmar är välkomna! Vill du hjälpa till någon gång, eller vara med i arrangörsgruppen? Mejla till sthlm@mfj.se!