MÄN Stockholm

Det räcker nu – vi är #20000mänmotvåld
Skriv under riksförbundet MÄNs namninsamling: http://chng.it/BKZh5SCFyR

Fem män har mördat kvinnor inom loppet av tre veckor. Det är toppen av isberget på ett våld som pågår varje dag, hela tiden, med män som förövare och kvinnor och barn som utsätts för deras våld. Det räcker nu!
Cirka 20 000 personer går på en fotbollsmatch i allsvenskan – kan vi få lika många män att skriva under mot mäns våld? Är du en man som tycker att det får vara nog nu? Skriv under vår namninsamling! Bli medlem och sprid sedan ordet och hjälp oss att samla #20000mänmotvåld!

Välkommen! 
Vi är en ideell partipolitiskt och religiöst obunden lokalförening i riksförbundet MÄN.
Vi verkar för jämställdhet, och mot mäns våld och övergrepp. Vi välkomnar alla personer att engagera sig hos oss oavsett könsidentitet.

MÄN Stockholm organiserar samtalsgrupper, medlemsmöten, pappagrupper, öppna engagemangsmöten, söndagsfika och medverkar i olika evenemang till exempel under Pridefestivalen.

Söndagsfika
Sista söndagen varje månad är det Söndagsfika. Den är öppen för medlemmar och alla som är nyfikna på MÄN och våra frågor. Pga Covid-19 genomförs söndagsfika digitalt tills vidare. Håll utkik efter events på vår Facebooksida eller under "Kommande evenemang" på den här sidan.

Vill du veta mer om vår verksamhet? 
Gilla oss på Facebook eller följ oss på Instagram!
Vill du komma i kontakt med oss? Mejla på sthlm@mfj.se!

Är du redan medlem?
Gå med i vår facebookgrupp för medlemmar!
Ansök och svara på frågan om ditt medlemskap så blir du tillagd i gruppen.
I gruppen kan du sen till exempel starta eller delta i diskussioner, ställa frågor till andra medlemmar och sätta ihop arbetsgrupper kring ett tema som intresserar dig. Eller varför inte hitta promenad- eller träningskompisar, starta en bokcirkel, en film- och diskussionsklubb, eller hitta deltagare till en samtalsgrupp? https://mfj.se/vad-du-kan-goera/samtalsgrupp/samtalsgrupp-eftermetoo

Andra sätt att engagera sig på:

Styrelsen (väljs av medlemmarna)
Styrelsen bestämmer hur MÄN Stockholms pengar ska användas och har ansvar för att aktiviteterna stämmer med MÄNs idéer. På årsmötet kan du bli invald i styrelsen. Vill du nå styrelsen gör du det på sthlm@mfj.se

Valberedningen
Valberedningen letar upp personer som kan sitta i styrelsen och göra andra uppdrag i MÄN Stockholm.