Årsmöte MÄN Uppsala

23 mars 18:00 • Studieförbundet Vuxenskolan

Onsdagen den 23 mars sammanstrålar vi för att sammanfatta året som gått, men också för att blicka framåt. Årsmötet bestämmer vad lokalföreningen MÄN Uppsala ska göra under året. Mötet väljer också ny styrelse och andra förtroendeposter. Är du medlem är du varmt välkommen att delta, och är du inte det kan du bli medlem på plats!

När: 23/3 18.00-20.30

18.00-18.45 - föreläsning med gästtalare

19.00-20.30 - Årsmöte


Var: 
Studieförbundet Vuxenskolan, Kungsängsgatan 12, 753 22 Uppsala

Nominera till styrelsen

På årsmötet väljer medlemmarna vilka som ska sitta i styrelsen för MÄN Uppsala samt valberedning och revisorer för nästkommande år. Valberedningen kommer under mötet att presentera sina förslag, men det går också bra att kandidera på plats. Är du intresserad av att nominera någon eller dig själv till styrelsen? Följ denna länk: https://fb.me/e/25oZJ2gc2

Skriv en motion

Har du något du skulle vilja motionera om till årsmötet? Motionsstopp är satt till 23/2. Skicka din motion till uppsala@mfj.se. 

Bli medlem igen

Som en ideell lokalförening är du som medlem en viktig stöttepelare i vårt arbete. En påminnelse om att betala medlemsavgift har kommit på mail och sms. Vi skulle bli väldigt glada om du ville fortsätta stötta oss i MÄN Uppsala! Medlem på nytt eller kanske för första gången (!) blir du snabbt och enkelt via bifogad länk. Om du inte fått en påminnelse på din mail kan du klicka dig in här för att förnya medlemskapet.

Arrangeras av MÄN Uppsala

23 mars
18:00 - 20:30
Studieförbundet Vuxenskolan