Årsmöte 2021 – MÄN Stockholm

14 juli 22:24

MÄN Stockholm bjuder in alla medlemmar till Årsmöte för 2021, och en föreläsning med författaren och psykologen Calle Brunell!

Anmäl dig

Årsmötet bestämmer vad lokalföreningen MÄN Stockholm ska göra under året. Mötet väljer också ny styrelse och andra förtroendeposter. Denna gång kommer vi även att rösta för att anta riksförbundet MÄNs nya stadgar. Förnya ditt medlemskap här redan nu för att kunna vara med i diskussioner och omröstningar.

NÄR: Onsdagen den 24 februari 2021, kl 18-21.
VAR: Du ansluter till mötet på Zoom. Anmäl dig nedan senast den 23 februari så får du en länk till mötet via mejl.

I anslutning till mötet håller Calle Brunell en föreläsning om samtycke. I sin roll som psykolog har Calle länge samtalat med män, kvinnor, barn och ungdomar som bland annat utsatts för sexuellt våld. Calle är aktuell med boken Man - I ljuset av #metoo där han utforskar hur metoo berörde hans eget liv och hans relationer. Under denna föreläsning kommer vi tillsammans prata om hur vi utövar samtycke. Hur lyssnar vi på våra egna ja- och nej-signaler? Hur kan vi stötta andra att visa dem? Hur påverkas kvinnor av normer om att inte ställa till med en scen och att ta hand om andras känslor ? Allt detta och lite till i Calles föreläsning och våra diskussioner. Välkomna!

Sista dag för motioner (förslag till MÄN Stockholms årsmöte) är den 3 februari. Skicka ditt förslag till sthlm@mfj.se. Vad är en motion och hur skriver du en sådan? Läs mer här.

Årsmöteshandlingar och mer information om mötets innehåll kommer att mailas ut den 10 februari. Då kommer ni bland annat få läsa om allt som hänt i föreningen under 2020, och om visioner för 2021!

Arrangeras av MÄN Stockholm