Årsmöte 2021 - MÄN Uppsala

17 april 02:48

Onsdagen den 3 mars sammanstrålar vi digitalt för att sammanfatta året som gått, men också för att blicka framåt. Årsmötet bestämmer vad lokalföreningen MÄN Uppsala ska göra under året. Mötet väljer också ny styrelse och andra förtroendeposter. Denna gång kommer vi även att rösta för att anta riksförbundet MÄN:s nya stadgar. Är du medlem är du varmt välkommen att delta!

Anmäl dig

När: 3/3 19.00-21.00

Var:
Digitalt via Zoom. Anmäl dig nedan.

Hur: När du är anmäld via länken nedan har du tillgång till mötet. Du kommer få ett mail från Zoom där du får en länk. Klicka på den länken när årsmötet börjar. Vi kommer skicka ut fler och tydligare instruktioner för hur du går tillväga för att delta.

Här kan du läsa mer om hur mötet kommer gå till:
Mötesordning

Handlingar till årsmötet
MÄN för jämställdhet Uppsala - årsmöteshandlingar 2021

Bilaga A: Förbundsstadgar, inklusive förslag till nya föreningsstadgarMotionera!

--- Det går inte längre att motionera ---
Har du något du skulle vilja motionera om till årsmötet? Motionsstopp är satt till 9/2. Skicka din motion till uppsala@mfj.se. 

Bli en del av styrelsen!

Brinner du för jämställdhetsfrågor och vill vara en del av vår styrelse så går det utmärkt att nominera dig själv eller tipsa om någon du tror skulle passa! Ta kontakt med valberedning.uppsala@mfj.se om du vill veta mer eller nominera till årsmötet! Nomineringsstopp är satt till 9/2 men det går att golvnominera sig också!

Bli medlem igen

Som en ideell lokalförening är du som medlem en viktig stöttepelare i vårt arbete. En påminnelse om att betala medlemsavgift har kommit på mail och sms. Vi skulle bli väldigt glada om du ville fortsätta stötta oss i MÄN Uppsala! Medlem på nytt eller kanske för första gången (!) blir du snabbt och enkelt via bifogad länk. Om du inte fått en påminnelse på din mail kan du klicka dig in här för att förnya medlemskapet.

Arrangeras av MÄN Uppsala