Bianca Kronlöf - Ett brev till mannen - Säffle

24 februari 19:00 • Medborgarhuset, Säffle

Bianca Kronlöf - Ett brev till mannen - Säffle Kommun - MÄN Karlstad

Anmäl dig

Bianca Kronlöf har som komiker hyllats för sin feministiska satir. Hon har skrivit och spelat med i den prisade serien ”Full Patte” och även tilldelats Expressens satirpris “Ankan”. Med humorgruppen “Familjen Kaos” har hon spelat för utsålda hus på teatrar över hela Sverige med flera olika föreställningar.

Som skådespelare har vi även sett henne på TV i serier som ”Deg” och ”Tunn is” och på bio i långfilmer som ”Svenskjävel”, ”Siv sover vilse” och ”Monky”.

I september utkom hennes bok "Brev till mannen" på Albert Bonniers Förlag. Boken, som är hennes debut, består av ett antal brev som riktar sig till män som Bianca mött genom livet. Brev om känslor, sex, våld, maskulinitet. Till den slaka och den hårda. Till pappa och farfar. Till den ofödde sonen. Till ragget. Till de män som gått på myten och till de män som aldrig har höjt handen.

https://www.saffle.se/uppleva-och-gora/medis---teater-musik-och-scen/kalender/medis/2022-02-24-bianca-kronlof---ett-brev-till-mannen.html

Köp dina biljetter på biljettkontoret eller på Ticketmaster.se https://www.ticketmaster.se/event/bianca-kronlof-ett-brev-till-mannen-biljetter/610303 Länk till annan webbplats.

Vill du boka handikapplats kontakta biljettkontoret på tel.nr 0533-681600

Huvudarrangör: Säffle Kommun

Arrangeras av MÄN Karlstad

24 februari
19:00 - 20:00
Medborgarhuset, Säffle