Bianca Kronlöf i Karlstad - En Vecka Fri Från Våld

22 november 18:00 • Värmlands museum

Värmlands museum 22 november kl 18:00 Save the date! Bianca Kronlöf, Brev till mannen, kommer till Karlstad under En Vecka Fri Från Våld.

Anmäl dig

Föreställningen är kostnadsfri för deltagarna och anmälan sker via länk. Öppet för alla, först till kvarn. Vid uteblivet deltagande debiteras en avgift. Mer information och anmälningslänk kommer framöver.

Det återkommande evenemanget ”En vecka fri från våld” arrangeras i år den 21—27 november. Veckan är en återkommande kampanj- och aktivitetsvecka som sätter ljuset på det förbyggande arbetet mot mäns och killars våld. Evenemangen under veckan arrangeras av MÄN Karlstad i samarbete med Region Värmland, Mitt i City samt studieförbundet Sensus. Ett antal föreläsningar och andra evenemang kommer att genomföras under veckan och inte minst en föreställning signerat Bianca Kronlöf.

Hur kommer det sig att dom flesta män är för den jämställda kampen men rädda för det att upp samtalet? Varför anmäler inte män när dom själva utsätts för våld? Varför är det så tyst om våldet när så många blivit utsatta, både män och kvinnor? Har vi egentligen fler likheter i vår utsatthet än skillnader? Vad är ens skillnaderna? Välkommen till ett varmt och nyfiket samtal med Bianca Kronlöf. Denna föreställning är öppen för alla men kan vara bra för killar och män att höra, sprid gärna vidare till alla män, vänner och kollegorna på jobbet.

SAVE THE DATE!

Bianca Kronlöf i Karlstad - En Vecka Fri Från Våld

NÄR: 22 Nov, 18.00

VAR: Värmlands museum

Anmälan nu öppen:

Facebookevenemang :

https://fb.me/e/1UDHzH7pc

Kontakta arrangören:
MÄN Karlstad
karlstad@mfj.se

Arrangeras av MÄN Karlstad

22 november
18:00 - 19:00
Värmlands museum