Brevskrivarkväll med Bianca Kronlöf i Stockholm

19 november 18:00 • Södra Teatern, Mosebacke torg 1-3

På den internationella mansdagen den 19 november är du välkommen till en brevskrivarkväll på Södra Teatern! Under kvällen berättar Bianca Kronlöf om varför hon skrev boken Brev till mannen och du får bland annat chansen att skriva ett brev till en man i ditt liv.

Anmäl dig

När pratade du och farsan om det som betyder något? Finns det något du sällan säger till din bror? Har du berättat för din killkompis att du älskar honom?

Just nu pågår kampanjen #brevfrånmannen i ett samarbete mellan Bianca Kronlöf och MÄN. Bianca Kronlöf har det senaste året skrivit brev till mannen, både i form av videos på sin Instagram och i boken Brev till mannen. Men hon tycker att det är alldeles för tyst i andra änden. Det tycker vi också. Det är dags för oss män att svara. Men inte till Bianca – utan till andra män runt omkring oss.

Varmt välkomna till en inspirerande kväll med Bianca Kronlöf!

Vi på MÄN vet att många av oss män vill få närmare relationer med männen i våra liv, men att vi kanske inte alltid vet hur. Även när vi bryr oss är vi ofta dåliga på att visa det. Låt oss bryta tystnaden och visa mer omsorg än det lilla som förväntas av oss.

Arrangeras av MÄN Stockholm och MÄN

19 november
18:00 - 21:00
Södra Teatern, Mosebacke torg 1-3