Bli medlem

Vi kämpar för en värld där pojkar och män har full tillgång till sin förmåga att ge och ta emot kärlek och omsorg. En värld där det är självklart att killar och män kan be om hjälp, och där inte en enda pojke eller man utsätts för våld, förväntas tåla våld eller använder våld mot andra.

För varje ny medlem tar vi ett steg mot den värld vi vill ha. Men det går bara om vi gör det tillsammans! Bli medlem i MÄN idag.

Börja med att välja en lokalgrupp i menyn nedan. Hittar du ingen nära dig, välj "MÄN Riks".


Medlemskapet

Det här får du som medlem i MÄN.

  • Möjligheten att bli en del av vårt medlemscommunity både IRL och online, exempelvis Facebook-gruppen MÄN Aktivister.

  • Möjligheten att träffa medlemmar i din stad via din lokalgrupp.

  • 20% medlemsrabatt i vår webbshop.

  • Tillgång till ett inloggat läge på vår webb där du hittar info, tips och pepp i arbetet för jämställdhet.

  • Tillgång till våra seminarium och events för medlemmar.

  • Utöver vårt nyhetsbrev även ett exklusivt medlemsbrev för våra medlemmar.

Läs mer om vad du kan göra som medlem.

Uppdatera dina uppgifter

Om ditt betalkort har gått ut behöver du uppdatera dina uppgifter i medlemsregistret. Klicka på knappen nedan för att uppdatera dina uppgifter. Du skickas vidare till betaltjänsten Stripe.

Medlemsavgiften

Det kostar 240 kronor per år att vara medlem i MÄN. Ditt medlemskap gäller fram till den sista december, därefter behöver du förnya. Om du vill slippa mecka med att betala medlemsavgiften nästa år kan du välja automatisk förnyelse. Då dras medlemsavgiften automatiskt en gång per år.

Vi vill att alla ska kunna vara medlemmar, oavsett ekonomisk situation. För dig som inte har möjlighet att betala ordinarie medlemsavgift har vi en reducerad medlemsavgift på 100 kr. Du behöver inte ange något skäl till att betala den lägre avgiften, du vet bäst hur din ekonomiska situation ser ut.

Villkor för medlemskapet

MÄN är en ideell förening som består av engagerade medlemmar utspridda över hela landet samt anställda på våra kanslier i Stockholm och Göteborg. Vi är en levande medlemsorganisation som uppmuntrar till aktivism och ger utrymme för den som vill förändra och förändras.

Läs vår styrdokument och mer om organisationen. 

Läs vår integritetspolicy.

Alla lokalgrupper ingår i riksorganisationen MÄN och har gemensamma stadgar. Lokalgrupperna ansvarar själva för sina medlemmar och de är din främsta kontakt. Det går alltid bra att kontakta oss med frågor om medlemskapet på medlem@mfj.se. Om det inte finns en lokalgrupp nära dig kan du bli medlem i riksorganisationen (MÄN Riks). Du kan också vara med och starta upp en ny lokalgrupp på din ort, ta kontakt med vår föreningsutvecklare.

Tack för att du tar ställning för en jämställd värld utan våld!