Bli medlem


Ta ställning för en jämställd värld utan våld - bli medlem i MÄN. För varje medlemskap får vi en starkare röst i kampen mot mäns våld. Vi välkomnar medlemmar av alla kön. För varje medlemskap får vi en starkare gemensam röst – ditt stöd och engagemang spelar roll!

Som medlem får du massor av möjligheter till engagemang – om du vill. Du kan bli aktiv i en lokalgrupp, gå våra utbildningar och få ny kunskap och vara med och påverka på våra möten och i debatter. Som medlem får du vårt nyhetsbrev varje månad. Läs mer om vad du kan göra som medlem här. Varmt välkommen att förändra och förändras tillsammans med oss!

Välj den lokalgrupp du vill gå med i. Alla lokalgrupper ingår i riksorganisationen. Om du vill starta en lokalgrupp ta kontakt med vår föreningsutvecklare. Om det inte finns en lokalgrupp nära dig kan du bli medlem i riksorganisationen.

Vi vet att många har det extra svårt just nu. Därför har vi sänkt den lägsta medlemsavgiften till 50 kronor, så att även du som har det svårt ekonomiskt just nu kan bli medlem.

Den ordinarie medlemsavgiften är 240 kronor/år och ditt medlemskap gäller fram till 31 december 2020. Därefter måste du förnya ditt medlemskap. Du behöver givetvis inte ange något skäl till att betala den lägre avgiften, utan det är helt upp till dig att välja, beroende på hur din situation ser ut.