Bli medlem

Börja med att välja en lokalgrupp i menyn nedan. Hittar du ingen nära dig, välj "MÄN Riks".


Bli medlem i MÄN och hjälp oss att bekämpa våldet – innan det uppstår. För varje medlemskap får vi en starkare gemensam röst i kampen mot mäns våld – ditt stöd och engagemang spelar roll! Vi välkomnar medlemmar av alla kön.

Som medlem får du massor av möjligheter till engagemang – om du vill. Du kan bli aktiv i en lokalgrupp, gå våra utbildningar och få ny kunskap och vara med och påverka på våra möten och i debatter. Som medlem får du vårt nyhetsbrev varje månad. Läs mer om vad du kan göra som medlem.

Välj den lokalgrupp du vill gå med i. Alla lokalgrupper ingår i riksorganisationen. Om du vill starta en lokalgrupp ta kontakt med vår föreningsutvecklare. Om det inte finns en lokalgrupp nära dig kan du bli medlem i riksorganisationen (MÄN Riks).

Just nu har vi nedsatt medlemsavgift till 100 kr/år. Ditt medlemskap gäller fram till 31 december 2021. Därefter måste du förnya ditt medlemskap. Du som inte har möjlighet att betala fullt pris kan betala en reducerad avgift och betalar då 50 kronor per år. Du behöver givetvis inte ange något skäl till att betala den lägre avgiften, utan det är helt upp till dig att välja, beroende på hur din situation ser ut.

Tack för att du tar ställning för en jämställd värld utan våld!