EIXPnHYJxWCkbBI-800x450-noPad.jpg

Det räcker nu – vi är #20000mänmotvåld

Cirka 20 000 personer går på en fotbollsmatch i allsvenskan – kan vi få lika många män att skriva under mot mäns våld? Skriv under vår namninsamling!

Fem män har mördat kvinnor inom loppet av tre veckor. Det är toppen av isberget på ett våld som pågår varje dag, hela tiden, med män som förövare och kvinnor och barn som utsätts för deras våld. Det räcker nu!

Skriv under vår namninsamling i dag!

Mäns våld mot kvinnor är ett av våra största samhällsproblem och innebär oerhörda kostnader för hela samhället. Kvinnor har länge kämpat och höjt sina röster mot våldet. Kvinnor undrar nu var männens ilska är. Var är männen som säger ifrån?

Vi på organisationen MÄN har kämpat för att engagera män mot våld i snart 30 år. Och många män har engagerat sig. Men om vi ska kunna få till en verklig förändring måste många fler män våga ta tydlig ställning. Mäns röster saknas och behövs – varje man kan göra stor skillnad – men vi måste agera tillsammans. Vi kan inte vara tysta längre!

Är du en man som tycker att det får vara nog nu? Skriv under vår namninsamling! Sprid sedan ordet och hjälp oss att samla #20000mänmotvåld!

Spara ner bilden ovan och dela den i dina sociala medier och uppmana män att ta ställning genom att skriva på vår namninsamling #20000mänmotvåld.

Använd den här länken när du delar:
https://www.change.org/p/det-r%C3%A4cker-nu-vi-%C3%A4r-20000m%C3%A4nmotv%C3%A5ld


Vill du göra mer? Bli medlem i MÄN!