Digitalt stormöte inför fars dag

14 juli 23:22

Gör något annorlunda i samband med Fars dag i år – kom och prata med andra pappor på ett sätt du kanske aldrig gjort förut.

Anmäl dig

Att klara av sömnbrist, relationer och andra utmaningar som föräldraskapet innebär är inte alltid lätt. Att vi just nu lever med en pandemi riskerar att göra det ännu svårare. Covid-19 påverkar hur vi mår, hur trygga vi känner oss, och i vilken utsträckning vi orkar att ta hand om våra relationer.

Intresset för vårt förra digitala stormöte med pappor var stort. Nu välkomnar vi dig till ytterligare en introduktionskväll om MÄN:s pappagrupper, denna gång i samband med Fars dag. Vi berättar om vårt arbete, hur grupperna fungerar, och du kommer få testa några av momenten som är grundstenarna i pappagrupperna. Efter kvällen har du möjlighet att gå med i en pappagrupp.

Anmälan
Vi mejlar ut en länk till ett videomöte i god tid före träffen.

Lång erfarenhet av pappagrupper
MÄN har i olika former drivit pappagrupper i drygt 20 år. Vi sammanför pappor som får utveckla sitt föräldraskap, utbyta erfarenheter med andra och stötta varandra för att känna sig som en bra förälder. Ibland är det skönt att ha någon att prata med.

Våra pappagrupper
Pappagrupperna vänder sig till alla som identifierar sig som pappor och har barn. Pappagrupperna finns idag digitalt och på vissa platser i landet. Här kan du läsa mer och hitta tillgängliga pappagrupper: https://mfj.se/vad-du-kan-goera/samtalsgrupp/pappagrupper

Ta chansen och gå med i en pappagrupp du också!