Slutkonferens för “Killar om porr”

29 september 09:30

Många unga kollar på porr. Vilka blir konsekvenserna? Hur kan vuxna hjälpa unga att navigera i frågor som rör porr och samtycke? Välkommen på slutkonferens för MÄN:s Arvfondsprojekt "Killar om porr"!

Anmäl dig

Nu börjar MÄN:s treåriga Arvfondsprojekt "Killar om porr" närma sig sitt slut och vi är glada att kunna bjuda in dig till vår slutkonferens. 

Vi kommer att presentera en kunskapsrapport, gå igenom projektets slutsatser och vi ska också blicka framåt. Vi utforskar hur vi kan möjliggöra för fler vuxna att ta ansvar för att barn och unga får prata om porr och samtycke på ett tryggt och reflekterande sätt.

Deltagande är helt gratis och du kan vara med antingen på plats i Stockholm eller i digital form via en livesändning.

  • När: Fredagen den 29 september kl 9.30-15.00

  • Var: Bygget, Norrlandsgatan 11 i Stockholm, eller via digital livesändning. 

  • Program: Program och talare publiceras närmare konferensen.

  • Kostnad: Gratis (Om du anmäler att vara med på plats och sen inte dyker upp utgår en no-show-avgift på 300 kronor)

Fysiskt deltagande: Lunch ingår för alla som deltar fysiskt på plats. Meddela i anmälan om du vill delta fysiskt eller digitalt. Max antal på plats är 100 personer och det är först till kvarn som gäller. (Om du anmäler att vara med på plats och sen inte dyker upp utgår en no-show-avgift på 300 kr.)

Digitalt deltagande: 
Du som deltar digitalt kommer att få en länk till livesändningen via mejl inför konferensen.

Frågor?
Hör av dig till projektledare Karin Caspani: karin.caspani@mfj.se
För pressfrågor, kontakta sofia.zouagui@mfj.se

Sprid gärna inbjudan till alla som kan tänkas vara intresserade!

Om Killar om porr-projektet
MÄN:s Arvfondsprojekt "Killar om porr", som möjliggjorts med stöd från Allmänna Arvsfonden, drog igång under våren 2021. Ett av huvudmålen med projektet är att skapa möjligheter för fler reflekterande samtal kring porr och samtycke med barn och unga med ett extra fokus på killar, både i vår chatt på killar.se, men också genom att ge stöd till professionella och vuxna som möter barn och unga i sin vardag och som vill kunna ta de här samtalen. Läs mer om projektet här: /vad-vi-goer/pro...

Varmt välkommen!

29 september
09:30 - 15:00