Vill du sitta i MÄN Stockholms styrelse?

6 februari 00:01

Nominera dig själv eller någon annan till MÄN Stockholms styrelse senast den 6 februari 2022. Vem skulle du vilja uppmuntra att engagera sig i MÄN Stockholm? Vem skulle du vilja se i styrelsen?

Anmäl dig

Valberedningen söker efter dig som vill fortsätta utveckla en stark lokalförening med mycket engagemang och driv för förändringsarbete. Vi vill självklart ha en bred representation och uppmuntrar alla människor som är intresserade att söka oavsett tidigare aktivitetsnivå!

Valberedningen välkomnar särskilt nomineringar till posterna som kassör och revisor.

Är du nyfiken och vill veta mer? Är du kanske osäker på om styrelsearbetet skulle passa just dig eller den du vill nominera? Tveka inte på att skicka en intresseanmälan till valberedning.stockholm@mfj.se så tar valberedningen kontakt med dig och berättar mer.

Deadline för nomineringar är den 6 februari 2022. Valberedningen planerar att hålla intervjuer med nominerade kandidater i perioden 7–27 februari.

MÄN Stockholm är en lokalförening inom riksförbundet MÄN. Vi engagerar oss lokalt i Stockholmsområdet och organiserar samtalsgrupper, medlemsmöten, pappagrupper, söndagsfika och medverkar i olika evenemang till exempel under Pridefestivalen. Vi arbetar med frågor kopplade till män, våld och jämställdhet med ambitionen att fortsätta utvecklas och göra ännu större avtryck på samhället.

Mer information om vår lokalförening hittar du här!

Arrangeras av MÄN Stockholm

6 februari
00:01 - 23:59