nadine-shaabana-DRzYMtae-vA-unsplash.jpg

Temadag mot våld i nära relation på Internationella ickevåldsdagen 2 oktober

Tillsammans med en rad organisationer medverkar MÄN Stockholm i en temadag mot mäns våld mot kvinnor och i nära relationer med fokus på barns och ungas utsatthet.

Under dagen visas en dokumentärfilm av organisationen Se Barnen och ett panelsamtal ordnas där ungdomar delar sina erfarenheter av och reflektioner kring ämnet. Vid panelsamtalet medverkar även Sandra Signarsdotter, präst, och Johannes Svanerud, styrelseledamot för MÄN Stockholm. 

Workshop med MÄN Stockholm

Efter panelsamtalet erbjuds en rad workshops med olika perspektiv för att belysa viktiga aspekter kring hanterande och förebyggande av mäns våld mot kvinnor och i nära relation. Bland annat håller MÄN Stockholm i en workshop med övningar från MÄN:s metodmaterial MVP (Mentors in Violence Prevention).

Temadagen är kostnadsfri, öppen för allmänheten och ingen föranmälan krävs.

När: 2 oktober klockan 15–18.
Var: Karlbergsvägen 5, Stockholm.
Läs mer här!