Vill du hjälpa MÄN att växa?

21 februari - 16 april

MÄN är en bred, feministisk rörelse som arbetar med att engagera män mot våld och för jämställdhet. Vi har ett trettiotal anställda och över 2 500 medlemmar som bidrar ideellt till vår rörelse över hela landet. Nu vill vi bli ännu större och vi tror att det finns många där ute som vill och kan bidra med engagemang till MÄN:s arbete.

Nu söker vi styrelseledamöter till våra lokalföreningar i:

MÄN Norrköping


MÄN Norrköpings första årsmöte.
Datum: 1 mars

Förutom årsmötet kommer vi även hålla en kort introduktion till vad MÄN är och hur man kan engagera sig.

Alla medlemmar har fått information (handlingar osv) om årsmötet på mejl, men har du inte det så kan du skriva till oss på messenger eller mejla oss på norrkoping@mfj.se!

Mer info här

MÄN Karlstad

Datum: 21 mars

Engagera dig i vår verksamhet genom att vara ledamot i MÄN Karlstad, kandidera då på årsmötet om platserna fyra ledamöter och en ordförande. Vilka får komma och kandidera: Alla medlemmar oavsett genus är välkomna att delta samt kandidera till styrelsen. Det är ett utmärkt tillfälle att lära känna medlemmar i MÄN Karlstad. Du kan skriva en e-post om din kandidatur till karlstad@mfj.se eller enklast kan du kandidera helt på plats. Om man inte kan komma på mötet så kan vi ge en chans att delta digitalt.

Mer info här

MÄN Malmö/Lund

Datum: 23 februari

Är du intresserad av att sitta i styrelsen skicka ett e-post till valberedning.malmo@mfj.se med din intresseanmälan så kommer valberedningen att höra av sig. Du kan även nominera någon du känner till styrelsen.

Mer info här

MÄN Uppsala

Datum: 23 mars

Vill du sitta i MÄN Uppsalas styrelse?

Nominera dig själv eller någon annan du tycker passar till MÄN Uppsalas styrelse senast onsdag 23 februari 2022 genom att mejla valberedning.uppsala@mfj.se.

Tveka inte på att skicka en intresseanmälan till valberedning.uppsala@mfj.se så tar valberedningen kontakt med dig och berättar mer.

Mer info här

MÄN Stockholm

Datum: 23 mars

Dags för årsmöte!
MÄN Stockholm kallar medlemmar, och alla som är intresserade av att bli medlemmar, till årsmöte.

Har du tankar och idéer kring MÄN Stockholms organisation och verksamhet? Skriv en motion som tas upp på årsmötet! Skicka ditt förslag till sthlm@mfj.se senast den 23 februari.

Mer info här

MÄN Göteborg

MÄN Göteborg söker:

En eller flera personer som är mer inriktade på aktivism och som kan anordna medlemsaktiviteter.

En eller flera personer som vill driva och utveckla våra konton på sociala medier. 

Vi välkomnar självklart också personer som inte har just dessa kompetenser men som har engagemanget för våra frågor i övrigt.

Sista dag för nominering är fredag 18 mars. 

Nominera via gbg@mfj.se 

MÄN Växjö

För mer info, kontakta vaxjo@mfj.se

MÄN Umeå

För mer info, kontakta umea@mfj.se

MÄN Skellefteå

För mer info, kontakta skelleftea@mfj.se

MÄN Jämtland/Härjedalen

För mer info, kontakta jamtland@mfj.se

MÄN Jönköping

För mer info, kontakta jonkoping@mfj.se

Vi välkomnar medlemmar av alla kön. Alla kompetenser och erfarenheter är intressanta! Skulle du eller någon du känner kanske passa? 

Finns det ingen lokalförening där du bor? Utöver MÄN:s lokalföreningar finns också ett antal lokala nätverk som alltid söker fler engagerade personer. Här hittar du alla lokalgrupper i MÄN.

Vill du engagera dig på något annat sätt, hör av dig till medlem@mfj.se så försöker vi hjälpa till!

Arrangeras av MÄN Uppsala, MÄN Umeå, MÄN Stockholm, MÄN Norrköping, MÄN Malmö/Lund, MÄN Karlstad, MÄN Östersund, MÄN Göteborg och MÄN Växjö

21 februari - 16 april